fredag 26. september 2008

Hvor komplett er anetavla?

Årsaken til at man driver med slektsforskning er nok mer komplisert enn å kunne telle generasjoner i en anetavle. Men siden en avtavle har en meget bestemt struktur med dobling av antall personer i hver generasjon man går bakover i tid kan man gjøre enkelte former for slektsforskning lett målbar. En sjekk på dette for mine barn viste at de har 6 generasjoner fulltallig. I den syvende generasjon mangler 8 personer for å få en full anerekke på 128 personer. Det er nok meget mulig det syvende generasjon aldri blir fulltallig, men jeg har ikke tenkt å gi opp enda. Er det noen som har 7 generasjoner eller mer fulltallig?

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hei Vidar.
Jeg har sjekket min slekt, og må nok desverre innrømme at jeg mangler hele 13 personer i det 7ende slektsledd. Slektsledd 6 er komplett, men det er altså den siste sirkelen som er komplett.
mvh
WIlly

Jan Granath sa...

Hej Vidar

Jag blev intresserad av att kolla min tavla och finner att jag, räknat från mitt barbarn har 7 generationer komplett med ett undantag. Det är min morfarsfar som var oäkta och född 1834. I svensk lag på den tiden fick man hålla föräldrarna hemliga så det blir en "dead end" för mej. Med det undantaget så kan jag nog få ihop 8 generationer snart.

Tack dessutom Vidar för att du följer min blog Släktforskning för noviser och tack för din egen intressanta blog.

Hilsen o ha de...

Jan

Anonym sa...

Måtte bare skryte litt, når jeg såg her.. Og jeg har 7 generasjoner komplett.. i 8de mangler jeg ganske mange, men så langt jeg har kommet nå, så har det gått relativt greit, og håper det fortsetter sånn :) >Fin fin blogg :)

Vidar Øverlie sa...

Monica, gratulerer med imponerende resultat. Jeg mangler fortsatt et par personer på å ha 7. generasjon komplett.