test

torsdag 26. april 2012

Imponerende medlemsblad

I lengre tid har jeg vært så heldig å motta DIS-Vestfolds medlemsblad DIZ som vedlegg til epost. I dag kom årets tredje utgave. Forsiden som er avbildet til venstre og hele bladet har en meget tiltrekkende layout med fantastisk flotte bilder. Men det er ikke bare bildene og layouten som er av ypperste kvalitet i dette medlemsbladet. Her er det svært mye meget interessant lesestoff, i alle fall for meg. Et lite utvalg av innholdet er også vist på forsiden. Man kan jo få rent lyst til å flytte til Vestfold for å ta del i denne DIS-Vestfold verdenen. Nå skal man ikke forvente at alle DIS redaktørene skal kunne lage et så bra medlemsblad som DIZ redaktør Willy Fredriksen produserer, men medlemsbladet kan gjerne være et forbilde, også for Slekt og Data.      

2 kommentarer:

Willy Fredriksen sa...

Takk for veldig hyggelige ord Vidar. Det er flott å høre at du setter pris på å motta DIZ og at du liker både layout og innhold.
mvh
Willy

John Ludvigsen sa...

Jeg må si meg enig med deg Vidar. Medlemsbladet DIZ blir bare bedre og bedre, og redaktøren skal ha all verdens ros for flott utført arbeid.