fredag 16. mai 2008

DIS-Ungdom på farten i Bodø

Lørdag 31. mai klokken 11 starter DIS-Ungdom opp på Bodø bibliotek med å hjelpe andre unge til å komme i gang med slektsforskning. Det blir spennende å se om denne flotte ungdommen klarer å fange andre ungdommers interesse for en hobby som er langt mer vanlig blant den eldre garde. Derimot så er det ikke så uvanlig at de som begynner med denne hobbyen i ung alder har en hobby for livet. Undertegnede er et eksempel på dette da jeg begynte som tenåring for ca. 45 år siden.

Det som er svært så flott med dette initiativet er at det sparkes i gang og drives av ungdommen selv. På DIS-Norges landsmøte i april fikk de vedtatt et tilbud om et år gratis medlemskap for ungdom under 18 år. Så her ligger et langsiktig forarbeide til grunn slik at forholdene legges best mulig til rette for å fange ungdommens interesse.

At interessen for fotball også er sterkt til stede hos slektsgranskere har kanskje DIS-Ungdom fanget opp på DIS-Norges DISchat. De har i alle fall funnet seg en møteplass der så DISchat er spiren til mye positivt.

Ønsker DIS-Ungdom en travel dag lørdag 31. mai.

Ingen kommentarer: