test

lørdag 3. januar 2009

Rik onkel i Amerika?

Er du en av de mange som har lest sol.no sin annonse i Dagbladets nettutgave og klikket deg fram til denne bloggen? Takker sol.no og deg for at du fant veien, men det kreves nok enda mer for å kunne finne din onkel i Amerika. Klikk deg videre til DIS-Norges sine sider og prøv deg med en etterlysning på DIS-Norges Slektsforum for Amerika emigrasjon. DIS er foreningen som gjør slektsforskning enklere. Der er det hjelp å få der!

Sender også en takk til slektsforskerkompis Laila som fant ut at det var Dagbladet som var kilden til den store økningen i besøkende på en del slektsblogger de siste dagene. Laila har også mange gode tips om hvordan du kan finne din "rike" onkel i Amerika i sin blogg Slekt og slikt! Dersom du tror at han kanskje dro til New Zealand i stedet kan kanskje jeg hjelpe deg, men også i det tilfellet er den beste veien til hjelp en etterlysning på DIS-Norges Slektsforum.


sol.no fortjener også en takk for sin nettside med lenker til våre blogger, men som Laila skriver er ikke alle lenker der like aktuelle. Det viktigste er at du finner veien til slektsforskernes Slektsforum, der er det nesten alltid hjelp å få.

Ingen kommentarer: