test

lørdag 20. februar 2010

DISerne tar seg en pause

Februar er normalt en av de mest aktive månedene i året for slektsforskerne. Slik er det ikke i år. Vinterolympiaden har nå vart en ukes tid. Så snart åpning seremonien var i gang falt aktiviteten både på Slektsforum og på Brukarforumet. Mest markant var forandringen på Slektsforum og jeg har aldri tidligere registrert et større avvik fra normalen. Utslaget er så betydelig at det skal bli vanskelig å sette noen betydelige rekorder på slektsforskerfronten i 2010. Siste sommer OL ga ikke på langt nær et tilsvarende utslag i redusert aktivitet. Siden utslaget er betydelig større på Slektsforum enn på Brukarforumet viser det at DISerne er mer interessert i vintersport enn andre slektsforskere. Det er godt å registrere at DISerne også har interesse for andre ting en slektsforskning.

4 kommentarer:

Astrid sa...

Hi Vidar,
I don't participate in the forum, but I thought I would let you know that I have been watching the Olympics AND working on genealogy on my laptop at the same time! Some of us have the spirit for both:-).

Vidar Øverlie sa...

Hi Astrid,

Yes, some of us manage both. I am busy on my genetic genealogy at the moment AND watch the other screen too. The Norwegians are progressing very well :-)

Synnove sa...

Det finnes noen av oss som ikke er i det minste interessert av OL, og annen sport også. Men skriver skjelden/aldri på noe Forum foruten DIS-Norges chat. Men der pröver jeg å väre aktiv

Vidar Øverlie sa...

Synnove, du har selvsagt helt rett. Poenget mitt var at DISerne som er overrepresentert på Slektsforum i forhold til Brukarforumet er generelt mer interessert i vintersport enn andre slektsforskere.