test

søndag 19. september 2010

Queens of Slektsforum

Du verden for en hjelpsomhet som finnes blant slektsforskere. Slektsforum er så heldig at de har mange og de fem mest aktive er:

Laila N. Christiansen
Lillian Kristiansen
Else B. Rustad
Marit Nyhus
Margit Nysetvold Bakke

Laila, Lillian, Else og Margit er avbildet fra venstre til høyre ovenfor. Dette er personer som hver har bidratt med mellom 2500 og 3800 innlegg og det tilsvarer mellom 1,5 og 2,3 innlegg pr. dag. Jeg har også hatt gleden av å motta fantastisk god hjelp fra denne gjengen med megahjelpere. Håper det går lang tid før noen av disse dronningene av Slektsforum abdiserer.

3 kommentarer:

Laila Christiansen sa...

"Bluss" Vidar, takk for omtale! Det er vel en kjent sak at slektsforskere er noe av det mest hjelpsomme som finnes! Jeg har ikke vært så aaktiv på slektsfronten de siste 2 årene (i hvertfall ikke ute i hjelperommet) - men nå blir nok jeg også å se mer der ute etter hvert som jeg kommer ajour med mine forskjellige "må gjøre" og "har ikke hatt tid på lenge til å gjøre" - ting!!

Synnove sa...

Er det noen som vet hvordan man får kontakt med Else B Rustad - lurer på om hun tilhörer noen av mine Rustadslekter - men det finnes jo mange forskjellige Rustadslekter men man vet jo aldri

Vidar Øverlie sa...

Synnove

Brukere av Slektsforum kan man kontakte ved å sende en privat melding (pm). pm finner du som en "knapp" nederst til venstre på et innlegg som vedkommende har skrevet eller nederst til venstre på vedkommendes profil side. Siden det her er snakk om en meget aktive bruker av Slektsforum så vil jeg tro at du også får et raskt svar.


mvh
Vidar