test

torsdag 27. desember 2012

Ny runde med "Hvem tror du at du er?" på NRK

Sesong to av «Hvem tror du at du er?» starter opp igjen den 01.01.2013 kl. 20.35 på NRK1. Dette er en serie der vi følger åtte kjente nordmenn som forsker på slekten sin. Målet er å finne ut hvem deres forfedre var og hva slags liv de levde. Kanskje finner de også ut spennende og overraskende ting om slekten sin. Først ut er Linn Skåber. Deretter følger:

Eyvind Hellstrøm
Jan Eggum
Vegard Ulvang
Kari Simonsen
Ingrid Lorentzen
Hanne Krogh
Thorvald Stoltenberg

I et innlegg på denne bloggen i mai ble det indikert at denne serien kanskje starter opp igjen til høsten, men det viste seg å være litt for tidlig. Nå starter den opp ganske nøyaktig to år etter første sesong som var en stor suksess i alle fall for DIS-Norge. Den gangen skapte denne serien enorm interesse for slektsforskning og aktiviteten på Slektsforum eksploderte og DIS-Norge fikk mange nye medlemmer. Vi får håpe at slektsforsker foreningene også denne gangen klarer å dra fordel av denne fantastiske reklamen for slektsforskning.

Forrige gang var det etter innslaget med Kåre Willoch at man registrerte høyest aktivitet på Slektsform. Det vil ikke overraske om det også denne gangen blir en kjent pensjonert politiker som klarer det samme. Siden programmet sendes på samme tid av året som forrige gang blir det interessant å se om aktiviteten på Slektsforum setter ny rekord.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser en Henning Hellstrøm som leter etter en Karl August Hellstrøm på Anbytarform.

http://aforum.genealogi.se/discus/messages/44/3995.html

Mener Karl August var farfaren til Eyvind Hellstrøm