test

tirsdag 25. november 2008

1 År

Det er nå gått et år siden denne bloggen så dagens lys. På den tiden hadde DISchat damene
allerede startet opp med sine slektsblogger og de er i aller høyeste grad fortsatt meget aktive. Det var vel LivS som var pioneren blant slektsbloggerne i Norge dersom vi ikke regner slekt.no som en blogg. Vi DISchat gutta var litt trege i starten, men i løpet av det siste året har følgene startet opp
Nå har jeg ganske sikkert ikke klart å få med meg alle slektsbloggene for det dukker stadig opp nye. Et kjennetegn for de aller fleste slektsbloggerne er at de også er meget aktive på DISchat. Og aktiviteten er høy for tiden. I løpet av de siste 4 dagene har 10 av disse bloggene blitt oppdatert og den mest aktive av de alle er TorillJ med daglige innlegg i sin DIS-Norge lederblogg.

Det er et rikt mangfold i bloggene og mange av oss har nok laget våre rutiner på hvordan vi følger med på de andre bloggene. Om det kommer like mange nye blogger i løpet av det neste året tviler jeg litt på, men noen flere håper jeg det blir. I alle fall regner jeg med at vi enda ikke har sett toppen av aktivitet blant slektsbloggere i Norge. Kanskje klarer vi å arrangere en liten vennlig lokal slektsblogger konkurranse i løpet av det kommende året. Det gjør seg med litt variasjon.

11 kommentarer:

Miriam Robbins sa...

Happy blogiversary to you, Vidar! And many more to come!

Vidar Øverlie sa...

Miriam, thanks for your nice greetings!

Jasia sa...

Happy one year blogiversary, Vidar! I hope you have enjoyed your first year and that you will continue long into the future!

Vidar Øverlie sa...

Jasia, this is just for fun and so far it has been just that!

Liv Ofsdal sa...

gartulerer så mye med jubileum Vidar - og ny "look"!!

Oddvar Munro-Jenssen sa...

Gratulerer, Vidar

Vidar Øverlie sa...

Mange takk for hilsene fra Liv og Oddvar som har noen koselige og fine slektsblogger.

LivS sa...

Pioner og pioner Vidar :) du får gratulere med en kjempeflott blogg, som både er informativ og interessant. Men husk du er guttas pioner fra chaten :)

Lykke til videre med en flott blogg

my Heritage Happens sa...

Congratulations on your one year blogiversary!

Msteri

Vidar Øverlie sa...

Thanks for all greetings, many more than expected.

LivS, be a proud pioneer leading the pack!

Anonym sa...

Gratulerer med det første året - la det bli mange...