test

torsdag 30. desember 2010

Årets slektsforskerbragd

I år har det vært lett å kåre vinner av årets slektsforskerbragd. I alle fall fra mitt subjektive ståsted, for å være objektiv i en slik sammenheng lar seg neppe gjøre. De som har fulgt med på denne slektsbloggen blir neppe særlig overrasket selv om DISchat gjengen ikke tenkte i samme baner som meg da jeg testet det der for en tid tilbake. DISchat gjengen kom opp med mange gode forslag og det er nok enda flere gode kandidater som jeg ikke kjenner til.

Årets slektsforskerbragd har tidligere blitt tildelt:

2008 Høgskulen i Volda
2009 Gravminner i Norge

Til året pris har utleggingen av 1910 folketellingen og omleggingen av nettsidene til DIS-Norge vært kandidater. Dette er gode kandidater, men de nådde ikke opp. Den største bragden er den som de ivrigste hjelperne på Slektsforum står for. Så årets slektsforskerbragd går til Queens of Slektsform som i dag er oppført med følgende antall innlegg:

Lillian Kristiansen 4249
Laila N. Christiansen 4208
Else B. Rustad 3839
Marit Nyhus 3272
Margit Nysetvold Bakke 3140

Å skrive over 3000 innlegg, som for det aller meste går ut på å hjelpe andre, er uten tvil en meget stor bragd som jevnt og trutt har pågått over flere år. I snitt utgjør dette mellom 1,5 og 2,5 bidrag hver eneste dag. Takker og bukker for innsatsen og denne fantastiske ressursen.

6 kommentarer:

Laila N. Christiansen sa...

Takker, Vidar! :D

http://lailanc.blogspot.com/2010/12/arets-sletksforskerbragd-queens-of.html

MaggieBakke sa...

Mange tusen takk, Vidar!

Vidar Øverlie sa...

Hei,

Det er alle oss andre som skal takke for hjelpen!

Marit Nyhus sa...

Tusen takk Vidar, kjempeartig at man kommer på en toppliste sammen med de største racerne på DIS.
Ikke ofte jeg er på pallen :-)


Marit

Viggers sa...

Jeg vil gratulere de fem flinke dronningene av slektsforum. Dere gjør en framifrå flott jobb med uselvisk innsats til glede for nye og gamle slektsforskere.

Stor takk til Vidar for valg av verdige vinnere. Dette viser at slektsforskning er et teamarbeid.

Lillians Blogg sa...

Laila var så snill å gjøre meg oppmerksom på hva som skjer - takk Laila. Dette må jeg bare takke og bukke for - skikkelig moro, men som jeg pleier å si når jeg blir overrasket og målløs - jøssenamn og kaku - gammelt Ringsakeruttrykk når man blir blyg av ROSEN.

Gratulerer til Laila, Margit, Marit og Else B. fra meg.

Takk til deg også Vidar.