test

lørdag 21. desember 2019

Årets slektsforskerbragd

Hilde Tindlund
Også i år var det lett å finne fram til årets slektsforskerbragd. Antallet MyHeritage brukere øker stadig og tilbudet utvides. Dette gjør at behovet for hjelp til å finne fram på MyHeritage også er stort. I Norge er vi så heldig at vi har superhjelperen Hilde Tindlund som administrer og bidrar på Facebook gruppen «MyHeritage – norsk brukergruppe». Gruppen er privat og har 3000 medlemmer. Her kan man få hjelp og veiledning om det aller meste som har med bruken av MyHeritage. Hilde deler gjerne sin enorme kunnskap om MyHeritage og slektsforskning generelt både her og på mange andre slektsforsker fora. Hun gjør en super jobb med å rettlede på en meget saklig, presis og forklarende måte. Selv om samme spørsmål dukker opp gjentatte ganger er hun utrolig hjelpsom og korrekt i sine svar. Hun er et flott forbilde for alle på hvordan man skal opptre i sosiale media. 

Tirsdag 28. januar 2020 kl. 11.00 holder Hilde Tindlund webinaret "Hvordan kan vi bruke Smart Matcher og Record Matcher for å etablere slektstreet vårt". Passer ikke tidspunktet vil du trolig senere kunne følge presentasjonen på Legacy Family Tree Webinars. Der finner du allerede tre MyHeritage webinarer på norsk

Slektsforskermiljøet i Norge er heldig som har superhjelperen Hilde og håper hun vil fortsette å hjelpe i mange år fremover. 

Tidligere vinnere av årets slektsforskerbragd: 
·  2018 MyHeritage 
·  2013 NRK med "Hvem tror du at du er?"   
·  2011 Slektsforum   
·  2010 Queens of Slektsforum (Lillian Kristiansen, Laila N. Christiansen, Else B. Rustad, Marit Nyhus og Margit Nysetvold Bakke)   
·  2009 Gravminner i Norge   
-->

Ingen kommentarer: